Vår profil

Trosterud skole

Vår visjon er å utvikle kompetanse gjennom kunnskap, arbeidsglede og mestring. Tidlig Innsats Early Years (TIEY), lesekompetanse, vurdering for læring og klasseledelse er særlige satsingsområder hos oss. Klasseledelse og relasjonsbygging til elevene er svært viktige kvaliteter hos oss. Vi har lærere og elever som spiller på lag, og som sammen bidrar til elevenes utvikling av kompetanse gjennom arbeidsglede og mestring. Vi legger stor vekt på et trygt og godt læringsmiljø, fritt for mobbing, vold og rassisme.

Beliggenhet
Trosterud skole ligger nær marka ved et traffknutepunkt (Haugerud t-banestasjon). Beliggenheten gjør at vi har god tilgang til både byens og markas mange flotte fasiliteter.

Trosterud skole, Tvetenveien 181, 0673 Oslo
Postadresse: Postboks 25, Haugerud, 0616 Oslo

Offentlig kommunikasjon

• T-bane linje 2 Ellingsrudåsen til Haugerud t-banestasjon