Haugerud strykeorkester

Å spille sammen skaper fellesskap, og barna blir stolte over hva de får til sammen. De utvikler seg som mennesker og musikere.

Mari Ystanes Fjeldstad, Christine Aanerud og Marek Bieńkuński er lærere i Haugerud strykeokester. De er alle utdannet som utøvende musikere og pedagoger. De jobber i flere kulturskoler og har lang erfaring med å undervise og dirigere barn.

Tid: Orkesterøvelsen er fredager kl 16.00–16.45. Oppstart 1. september. Spilletimene avtaler du med spillelæreren din.

Sted: Trosterud skole

Pris: 700 kr for undervisning (500 kr for søsken nummer to) per semester. 100 kr for forsikring av instrument.

Hvem kan delta? Alle barn i skolealder.

Send navn, epostadresse og telefonnummer på epost til en av oss:
Styreleder Liva Mork: livamork@hotmail.com, 992 61 408
Fiolinlærer Mari Ystanes Fjeldstad: mari.ystanes.fjeldstad@gmail.com, 414 75 424
Fiolinlærer Christine Aanerud: christine.aanerud@getmail.no, 970 14 162

Haugerud strykeorkester er drevet av et foreldrestyre. Har du lyst til å være med på å bygge opp orkesteret? Ta kontakt med oss! Vi er støttet av Bydel Alna og Oslo musikk- og kulturskole. Vi synes det er viktig å ha en lav kontingent, og jobber med å få flere bidragsytere.